• Koffie
 • Koffiezetten
 • Espresso
 • Barista tools
 • Slow Coffee
 • Onderhoud
 • Cadeau
 • Sale
 • Merken

Bean-funnel navullen met je CurlyCoffee+deksels

 

Curly-Coffee+deksels-oranje

Je bean-funnel navullen: makkelijk en voordelig!
Toegegeven, voor de koffieliefhebber is de bean-funnel koffiemachine al een hele stap vooruit in vergelijking met de voorgaande koffiepad modellen. In plaats van koffiepads kun je nu eindelijk op een makkelijke manier koffie zetten van koffiebonen. Deze koffiebonen worden verpakt in de zogenaamde bean-funnel die je bovenop het apparaat plaatst. Voor ieder kopje koffie worden er vervolgens koffiebonen gemalen, heerlijk toch? Helaas is de smaak van deze koffiebonen lang niet zo verfijnd als die van mijn melanges Curly Coffee en geeft ook de hoge prijs van de bean-funnels veel koffiedrinkers zelfs een vervelende nasmaak. Gelukkig is daar nu een oplossing voor: je bean-funnel navullen met de lekkerste koffiebonen van Curly Coffee!

Maak je eigen bean-funnel navulbaar èn afsluitbaar met +Deksels
+Deksels zijn twee kunststof ringen, vervaardigd door middel van 3D printen. Met deze set ringen is het mogelijk een deksel toe te voegen aan verschillende bestaande verpakkingen, bijvoorbeeld van een cola fles of de bekende bean funnel. +Deksels geeft je de mogelijkheid om van een plastic flessen of bean-funnel een makkelijke te openen en afsluitbaar potje te maken. Met +Deksels kun je de bean-funnel hergebruiken en navullen. Per hervulde funnel kan deze besparing oplopen tot wel 75%!

bespaarBesparing van geld en milieu!
Door Curly Coffee +deksels te gebruiken bespaar je dus heel veel. Je kunt nu een bean funnel zelf vullen met de lekkerste Curly Coffee melange naar je eigen smaak en keuze. Curly Coffee kun je los kopen, per 250gr. of 1kg. verpakking, zonder elke keer een nieuwe bean-funnel aan te schaffen. Je bespaart niet alleen geld, maar het bijvullen is ook heel milieuvriendelijk! Omdat je niet telkens een nieuwe plastic verpakking hoeft aan te schaffen, scheelt dit enorm in afval! Daarnaast zijn de +Deksels ringen vervaardigd van biologisch afbreekbare kunststof. Curly Coffee +Deksels zijn dus goed voor je portemonnee èn voor de natuur!

Hoe kun je je bean-funnel navullen?

Met een klein beetje werk kun je voortaan Curly Coffee koffiebonen gebruiken in je eigen hervulbare bean-funnel. Je hoeft dus niet meer steeds nieuwe dure bean-funnels te kopen, maar vult deze gewoon opnieuw met jouw favoriete koffiebonen. Wat je nodig hebt is een lege bean funnel, een CurlyCoffee+deksel pakket en volg de eenvoudige instructies.

Curly Coffee+Deksels

Curly Coffee +Deksels is uniek en hier verkrijgbaar in vier verschillende kleurcombinaties:

 

Hier een video hoe de +deksels 3D geprint worden: 

Curly Coffee, +Deksels en Van Alles Wat Ontwerp zijn op geen enkele manier verbonden aan het merk Douwe Egberts, Senseo, Sarista, Philips of Sara Lee. Curly Coffee, +Deksels en Van Alles Wat Ontwerp zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor (in)directe schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze site. Om bean funnels herbruikbaar te maken is een kleine en simpele aanpassing aan de bean funnel nodig. De hier omschreven methode kan geheel op eigen risico van de gebruiker uitgevoerd worden. Curly Coffee geeft alleen informatie en maakt de hier omschreven aangepaste bean funnels niet zelf, noch worden deze als dusdanig verkocht. De hier omscheven methode is ook op geen enkele manier verbonden aan, noch wordt deze ondersteund door Senseo, Sarista, Philips, Douwe Egberts en Sara Lee.

 

12 reacties op “Bean-funnel navullen met Curly Coffee+Deksels”

 1. Bollie Blauw zegt:

  Super gedaan…ga het gelijk nadoen! Thanks!

 2. Super bedankt het is gelukt

 3. Peter zegt:

  Dat gaat wel een paar knaken schelen, als ze er nou nog eens eentje maken van metaal ..

 4. Anoniem zegt:

  Super! Nu kun je ook Curly Coffee koffiebonen in je Sarista beanfunnel doen!

 5. j bevers zegt:

  dat is pas besparen

 6. Schimmel zegt:

  Dit werkt. Duidelijk filmpje. Top

 7. Georgy van Golde zegt:

  Haha geweldig ik heb het eens uit geteld maar scheelt echt veel geld crisis koffie is aangeslagen hier haha

 8. henri zegt:

  leuk het werkt perfect

 9. Thomas zegt:

  Je vergeet er alleen bij te vertellen dat je het mechaniek moet aanpassen omdat DE er een beveilingingsmechanisme heeft ingebouwd, waardoor hij er na een bakkie of 30 gewoon mee stopt

 10. gerard herben zegt:

  geachte heren

  weet u waar ik een orginele beanfunnel kan kopen voor senseo sarista hd8010/10

  graag verneemt ik iets van u

  dank g herben

Geef een reactie